Posts

Showing posts from March, 2011

Semalam Punya

Semalam aku dok kat KT5 satu ari. KT5 ni bangunan aku belajar. Letih sgt. Pagi tu, kelas Project 2. Aku ngan  kak dayang je yg dtg. Yang len kat bilik. Then kat sana ktorg ke group masing2. Group aku, ialah aku sndri,mira,shinobi ngan shahid. Hari ni shinobi dtg, mira xdtg. So aku wat ngn shinobi. Shahid lak da lama gak x nmpk dye dtg kelas. Huhu...

hari tu hujan lebat. ramai dak xdtg hari ni kelas pagi... sir sham plak cm bad mood jek ari ni. hhuhu.. period kot agaknye.. aku ngn shinobi da nak seapkan projek ktorg tu hampir2 seap ah. Tapi x seap lagi oh.. kene edit2 lagi.. huhu. Aku try edit2 ckit coding dye tuh. Tapi aku ni nak ngedit nyer makan masa ah. Nak present lagi baper ari. Tnya sir sume cmne nak connect ngn laptop org len gne IP Address sume. Smlm nak connect ngn mira x dapar. then ngn sir punya lappy dpt plak. Hari ni aku try connect ngn shinobi punya lappy last2 dpt gak. Tp kali x susah sgt la sbb dye mmg terer gak bab ni.

then tugasan ktorg ari tu cmne nak send data tnp…

Guys

skang ni nak on9 curi2 jek dowh. aku xde masa nak update sgt pon sbnrnye. kdg2 pon sbb aku tahan mata ni sbb nak update blog. kdg2 curi on9 masa tgh lam kelas. then FB aku terbiar jek gtu. hahaha.. org chat, then x berbalas, samapi hangin org len padahal aku mana tgh aktiv msa tuh. huhu~

skang kelas pg ptg smpi sabtu. mggu lagi satu nak final suda. omg. mggu dpn presentation sume benda alah esaimen. huaaaaaaaaaaa... xtaw ah mampu bwat ke dak. bapak ah.. yang aku sakit nyer, bukan nak ajar pon, dye bg cmtu kte pandai2 bwat. huhu~ kalo genk2 aku sume pandai xpe. dpt gak aku tumpg pandai skli. ni hampeh jek aku lagi ah super hampeh.. jahat tol aku ni.
aku slalu msg2 inbox kt FB ngan adlee. kdg2 pggl dye Pak LI n kdg2 Mat Deli. hahaha.. sbb dye pggl aku Pak Non. ntah apa2 nama dye bg tuh. huh.. aku suke ble dye bg semangat kat aq. tu yg bez tuh. lgpon ayt dye mmg sedap dgr owh. ktorg sekolej. tp kat luar jumpe x tgur pon. hakhak.. aku dlu penah down gler sbb someone nieh, then dye ah pm …

Allah Selamatkan Saya

officially 20. yeayyyyy.. alamak umo da puluhannn siot.. haha. ada apa dengan angka. hehe.. semalam mira seb0k teman dye ambek air. seap paksa2 ni . aku da ah tgh busy on9. geram jek paksa2 org. aku taw mesti ada bnda. kahkah.. tp aku x tersngka ah smpi kene baling tepung. aiyoo.. yg beznye TEPUNG TEPAT2 KENE TANG MATA... desyungggggg... perghhhh nikmat gler ah wa kata lu...

trus terduduk kat lantai... cedera mata aku. smpi ke ari ni mata aku sakit2. frst tyme seumur hdup aku kene baling tepung. huhu.. aku da cakap JGN MEN TEPUNG PUAS DOK MELETEYAK. BOLE BWAT KEK GNE TEPUNG TUH. ISHH ISHH.. hahaha..
lama gak ah aku terduduk. azie da gelabah trus g ambek air. gwa terpksa cuci mata. x dpt bukak lgsg dow... likat gler ah... apa2 pon pastu ktorg kene cuci lantai x pasai2 kang si cleaner report plak an... haha.. aku xtaw napa. tiap kali bday aku , aku salu xde mood. ntah.. aku mmg cmtu. kiranya aku cm x baper suke sgt kot tairkh lahir  aku. sbb da lama aku x rase sonok cm mlm smlm. hehe..…