Posts

Showing posts from November, 2011

Hafiz & Adira - Ombak Rindu

Image

Yatttaa..

Finally selesai tugas2 ku meng edit bagai semua.. Hurghhhh.. Ponat kot.. Nsb ada assistnt terbaek si Shahid tu.. Bagus btol.. Dah la bg krja seap cpt....tp.part.plg susah tu flow chart..kene sketch dlu baru msuk dlm report.. Seap kene create block diagram gna software Proteus. part2 org len bwat je dlu takut diorang bwat lmbt.. Part simira x seap lg.. Part si reez aq da bwat plak.. Si shahid tolong aku kasi bagus proposal...thank God.. Tggl slide.je.lg...
posted from Bloggeroid
Sahabat A: Aku dengar, lelaki yang kau sangat cintai itu tak balas cinta engkau.


Sahabat B: Ya


Sahabat A: Tapi kenapa aku tengok engkau tidak bersedih pun?


Sahabat B: Buat apa aku nak bersedih? Aku hanya kehilangan orang yang tidak cintakan aku. Tetapi dia kehilangan orang yang benar-benar mencintai dirinya..

Sambal Petai Ikan Bilis

Image
posted from Bloggeroid

Caramel

Image
posted from Bloggeroid
WE'RE BEING HATED BECAUSE WE'VE SOMETHING THAT THEY DOESN'T HAVE =)

Push...

We havent had an enough sleep just to fulfill your satisfy need. We've been push push push and push to make sure we achieve YOUR TARGET. What with the project idea that youve rejected? Some may not be to challanging for you but for us it is.. Tiring semester will be only ended on next year in July. EIT will be the most DEMANDING course.

Ada Apa Dengan Nama?

Koizora tu aku amek dari filem KOIZORA (Sky of Love)
sweet nama dia.. cerita pasal first love si perempuan ni and perempuan ni bukan frst love laki tu lah.
Cerita mmg slow, tapi laki ni jenis cam nakal2 gak..
ending dia laki tu mati sbb sakit. Baru perempuan tu taw kenapa laki tu tgglkan dia..

Tu jaa.. aku amek nama ni bkn sbb cerita tu, tapi sbb nama dia n mksdnya sgt sweet..
SKY OF LOVE..

Kalo ikutkan ,
Sora tu maksudnya LANGIT.
Ai tu CINTA.

-IMMA DIE HARD FAN OF ANIME, GAMES AND MANGA-

Samsung S2

Esok aku test, tapi nak gak wat entry.
Ok continue with yesterday entry. Kalo beli hp aku menitik beratkan ke hp punya camera.
Sbb apa? sbb aku sgt TAKSUB DENGAN CAMERA.

Aku suka handphone with a good camera quality. Dlu nak beli hp ada camera elok skli takde wifi.
So i chose yg ada wifi walaupun da ushar2 yg hp with a gud camera =.=
So skrg yg plg best, camera dye ok laa.. even nak ckp best camera dslr lagi power.
Tapi lg sng bawa sbb camera da skli dgn hp so xyah na bw dslr. dah la berat.. but still dslr lg best la lagi2 tang gambo nak melompat ..

Sebab aku mmg jenis suka amek gamba n video. The video is also come out with HD Video.
Semalam testing video masa dak2 gmi dok masuk gate lepas hbs nonton bola..
Rasa mcm GMI dah jadi STADIUM GMI plak..
Aku kat bilik tgk bola rasa mcm  xtgk sensorg dlm bilik.. rasa mcm tgk bola kat kafe je..

Bad site SG SII
- Speaker dye yg diletakkan di blkg asal tertutup it sounds bad
- Very high battery consumption
- Sometimes stuck while using camera.

SG SII Camera

Image
Notice that they're no at night picture. Got some but the face like 'Nauzubillah'. So, soon after with more picture after this will be snap from Samsung Galaxy SII. LED flash was too bright so some picture taken at night made my eyes closed.

**Some other best features for those who like to camwhore, front camera is built in 2MP and the quality is good at least for me =)  I have used NOKIA Biasa (xtaw model apa), NOKIA N70, SONY ERICSSON W705 before that my parents bought for me before and I think this is my first time bought a handphone by my own money =.=  habis sudah duet gaji ku RM1.8K   huhu..

1. My first handphone bought by my dad at Section 9 Shah Alam for my final exam result (2006)
2. My 2nd hp (N70) was taken from my dad by using barter system =P
3. W705 the 3rd handphone bought by my mom at Plaza Alam Sentral that feel sympathy for her beloved daughter yang tergedik2 lama dah nak handphone baru in semester 2.
4. Samsung Galaxy SII bought by me using my salary du…
Kalau kena food poisoning, mual and sakit perut dye mmg lama ke rasa? Dah lah x pergi klinik. Makan ubat Mira bagi je. Tu pon makan utk sehari tu je..
Da nak dkt 5 hari, lamanya rasa mual and sakit prut ni =.=
X tahan pulak rasanya..


Raya Qurban demam, pastu sakit perut lak..
Bila nak sihat sepenuhnya..
Allah berilah kesihatan buat diri ini..
Insyallah amin..

How To Get The ATTENTION!!

Image
kenapa kat dalam drama melayu bila da susah baru nak tunjuk watak tu solat dan berdoa.. booo..

Running Man

Image
suka tgk running man.. korean game show every friday at 6.30 pm ada kat channel 393. besttt sgt.. lg2 due org ni.. sgt sweet. slalu gado2 mnja =P hahaha..
RUNNING MAN TERBAEK LA..

Merisik

Image
selesai..

OneRepublic - Good Life

Image

Oh Mak

Image