Posts

Showing posts from February, 2012

Lol Lol~

Image

Purse

Image
Purses bought online for my lil sisters.. actually na beli satu utk adik bongsu bcoz of her bday. Then kesian yg len beli la 3 trus. Kakak ku nda ku bli sbb da krja.. hehe..
posted from Bloggeroid

Hepi Bday Sana

Hari ini bday adek bongsu ku. Hepi 12th bday. Gud luck dlm UPSR .. mcm la dye baca blog aku tuihh..


OU (One Utama)

Image
Acting cute - copying Kim Jong Kook cute character =,=





A drawing that resemble a bit, Usui Takumi  (a character from Kaichou Wa Maid Sama)
Image
Data Communication System the only subj learn in this first half. Taught by Sir Zubi and the only 3 credit hours subj in this last semester.


The bipolar waveform. Aku sorg ler yg cukup 1 kertas nak lukis benda alah ni.. bila ckp satu depa terkejut dan dicop KEDEKUT kertas =,=' Aku lukis tgk tbe2 cukup sehelai je nak wat lagu mana lagi..

Thanx to Syifaa bagi ni sempena abg dia kahwin ^^ Siyes comel benda alah ni <3 sayang nak makan marshmallow tuh..

Netball

Image
Waiting for sports event in GMI. But not sure sem ni ada ke x..
Not a good player instead but I just LOVE to play netball ;) Mana tah sijil sem lepas pon x dpt lg..

Craving

Image
Craving for:

-Nasi Ayam Hainan
-Nasi Ayam Penyet
-Pepper Lunch

Urghhhhhhhhhhhhhhhhhh...