Posts

Showing posts from June, 2012

External Presentation

Image
Sir Shaddy suruh aku bukak email aku. Pelik gak ada apa soh bukak pastu dye sepa tnya email aku. Aku bg je la G-mail senang n cepat ckit donlod gambar.. So bila da rteceived aku x sedar tgh bz wat benda len masa tu. Benda ni berlaku mggu lepas tp x igt ari apa.. rasanya jumaat ptg..
So sir tnya aku lg da received blom aku pon bukak tgk la.. Pastu dye tnya ok ada apa tu.. Aku tgk mula2 cam blur2 pastu baru celik.. Rupanya markah external kami.  Sume dalam 71-79 something..Macam x percaya lah an. Tapi aku ase bukan ase la..  Internal markah teruk lah tyme tu dok kelam kabur bagai.. Tapi Alhamdulillah External goes VERY WELL though..
Mungkin berkat doa mak ayah an external lancar je.. masa external pon aku x gentar pon internal pon aku x gentar mana sbb EIT terlmpau la kerap buat progress report presentation, mock presentation je brapa kali. So ia didik aku x gentar nak present bila di depan.  Kalo dulu aku kuat nervous gak..
For seriously, aku bersyukur Allah swt permudahkan semuanya.  Even wakt…

Final Year Student Dinner

Image
  Venue    : Dewan Gemilang Mercu Idaman Time     : 8.30 pm Theme  : K-Pop



Welcome to K-POP Dinner



A guy that always accompany me and gossip with. Teman bertekak dan menganjing juga. Juga teman yang sering belanja mcm2.. HAHA. Dah nak balik Labuan dah huhu  :(

Ada je kaki yang nak menyebok..
Ejek org babat sendiri makin babat =P
Class H1 July 2009-July 2010
Masa ni Faiz kene tolak dgn sape tah dye nak terjatuh..
Abin dan bininya.. and anaknya yg punya mata HITAM yg sgt BOLAT!!

King and Queen of the NIGHT yo!!!

EIT Semester 6 the only class!!


Mr. Recordnice that have a talented skill in artistic field




Dear Future Husband

Dear Future Husband,


I don’t want to be your girlfriend. I just want to be the one you call your wife. Your presence will give me happiness. You’ll be my halal prince charming. Riding your horse of Taqwa. Holding onto the Quran in your right hand and the Sunnah in your left. I hear you’re worth the wait, so I’ll wait Insha’Allah. My heart belongs to Allah swt and only Him. You’ll have to get lost in Him to find me and even then you’ll still have to rightfully become apart of my heart. Only through Him. What I’m trying to say is that WE have to get lost in Him to find each other. I hope you’re up for for the journey.
“Dan diantara tanda-tanda kekuasaanNya ialah Dia menciptakan untukmu isteri-isteri dari jenismu sendiri, supaya kamu cenderung dan merasa tenteram kepadanya, dan dijadikanNya diantaramu rasa kasih dan sayang. Sesungguhnya pada yang demikian itu benar-benar terdapat tanda-tanda bagi kaum yang berpikir.” — (Qs. Ar. Ruum (30) : 21).

SPC Class

Image
Last class we're having for semester 6 with Sir Roslan subj Statistical Process Control and me as the Asst. Leader and Ubi as the leader.. Sir Roslan want to take the picca with us.. and here it goes =)





The Facts..

Perempuan suka bila lelaki yg dia cinta cakap "I LOVE YOU" even perempuan tu cuma reply "Ermm.." padahal ikutkan hati nak guling2 je kat katil..Perempuan suka berkias, dia x akan cakap straight to the point. Selalunya dia akan kaitkan suatu situasi dgn situasi yg len.. Conclusionnya lelaki kena pandai ah pk..Perempuan bila dia start to ignore lelaki tu, bukan sebab dia x syg.. dia cuma mahu dipujuk.. dan dipujuk serta dipujuk.. sbnrnya ati dah sejuk tp saja mengada2.. last2 laki tu lak merajuk kita yg kene pujuk. What the heck =,='Perempuan dia cepat terasa bila dgn org yg dye sayang.. So lelaki jagalah setiap patah perkataan kamu itu..Perempuan dia akan selesa dgn lelaki yg boleh memahami dia.. dia akan menjadi diri dia bila lelaki itu sendiri mampu menerima kekurangan kekasihnya itu =)Bila tiba suatu hari  yg special buat dia, dia mahu lelaki itu ingat akan hari2 penting buat dirinya..Memang prmpuan sukakan pujian terutama dr kekasih hatinya..Perempuan selalu…

Purse

Image
Ordered a custom made purse from http://doublenorcreative.blogspot.com/
Bought for RM40. Fabric can be choose given by the owner.