Posts

Showing posts from September, 2012

Engineers In High Demand on 2011

Engineers In-Demand Among Dominant Companies 

In the U.S., students studying engineering are positioning themselves to succeed amid an exceedingly competitive market. "Overall opportunities for engineers are expected to be good," and "starting salaries are among the highest of all college graduates," according to the Bureau of Labor Statistics.

While many U.S. college graduates are struggling to find work, engineers are thriving. Some of the most popular companies in the world, such as Facebook, Google, Apple and Twitter, are actively seeking to add engineers to their workforces, and they are luring them with competitive benefits packages, exceedingly high starting salaries and amazing perks.

Engineering Job Outlook 

In its "2011 Job Outlook" report, the National Association of Colleges and Employers (NACE) concluded that along with those in computer science and other technical fields, "engineering majors . . . are most in demand at the bachelor's…

Aim

Degree

Job?

Flawless skin 

Whiten skin

Soften my foot sole skin

Slimmer hahaha..

Talk less = HARD!!

To be a GOOD MUSLIMAH indeed :)

Save more money

To marry the one that <3 me 


How to make your blog looks cool..

Pandai2 lah men ngn HTML coding.. you dont have to gain a diploma. Learn it from internet and you'll get the result.. haha.. study la coding tu sampai lebam..
Kalo nak template org len tu.. right click and choose VIEW PAGE SOURCE. Haha.. Skill kena ada.. kalo org tu dye disable kte dari amek ayat terutama masa kte na amek lirik lagu ke.. gna je cara ni.. hoho..
Sorry sy pon x pandai sgt.. bole lew ckit2 btolkan blog template yg biol.. sbb bnyak template yg kte jmpa mmg lawa tp ada je yg x kena dgn citarasa.. ada yg xde sidebar la, dye hide followers.. hide archives.. so kalo korg paham maen HTML maka konpem la korg phm cmne nak fix bnda tu.. it took tyme.. selalu nya bole seap la dlm beberapa jam.. lg byk error lg lama la ko ngadap..
Takat ni aku xde na tukar template lg. Siyesly yg this one pun makan masa na fix jd cmni.. actually template ni syes sgt simple before then aq touch up ckit bg sng aku na tekan2.. ok laa. HTML ni ada topic dye lam M…

Motivational

Image
It's not only for engineering student but to all student of course :)




Succes is not final, Failure is not fatal, It is the COURAGE to continue that counts :)
“Dikahwini wanita itu (untuk dijadikan isteri) kerana empat perkara iaitu harta kekayaannya, keturunannya, kecantikannya dan agamanya.   Maka utamakanlah (dalam pemilihanmu itu) wanita yang  KUAT BERAGAMA, nescaya sejahtera hidupmu”

Suami yang hidup dalam 

kefasikan  bermakna mengundang murka Allah SWT.  

Jika Allah SWT sudah murka, bagaimanakah rahmat dan keberkatan hidup berumahtangga akan dapat dinikmati? 
 Diriwayatkan dalam sebuah kisah, seorang lelaki datang menemui Hasan bin Ali RA (cucu Rasulullah SAW) untuk meminta nasihat.   Katanya,  “Anak perempuanku dipinang oleh beberapa  orang lelaki.  
Dengan lelaki yang bagaimanakah yang layak dikahwinkan  
dengan puteriku?”  


Hasan menjawab,  “Kahwinkanlah dia dengan lelaki yang bertakwa kepada Allah, kerana jika ia menyukai isterinya ia pasti mengasihinya"
__________________________________________________________________________________


Hayatilah firman Allah SWT  yang bermaksud:  “Dan 

kahwinkanlah orangorang bujang (lelaki dan perempuan) …

Review

Image
Tomatox by Tony Moly Just bought this online from Baby Face shop from G-Market. Direct from Korea. A fast delivery from the shoppers =) They even gave me 2 samples of Intense Care Dual Effect Sleeping Pack as a free gift
Etude House - Happy Essential Foam Collagen (RM29.90) Suitable for dry skin - bcoz my skin a little bit dry. Just bought it from Etude House booth at Alamanda
Another range of Happy Essential Foam from Etude House

Garnier BB Cream and Guardian Nose Strip
Review:
Garnier BB Cream (RM16.90) - It's a bit oily and not suitable for those who have the oily face.
Guardian Nose Strip (RM9.90 for 10 sheets/box) - Not recommended sbb dye lgsg x tarik even satu pon whitehead/blackhead. Better beli je kat Daiso!!