Posts

Showing posts from July, 2014

All New Honda City

Image
My first ever car. Memang dah lama teringin nak ada kereta baru. At first, Im targeting for Lancer. Dapat second hand pon kira ok la kan haha.. sebab mmg da berkenan sgt. Then aq calculate blk compare ngn Honda City 2014 yg baru kua tu. Lebih kurang sama je utk pay for the monthly instalment. So, terjadilah dimana aq pergi ke Honda showroom di Sungai Buloh. Kat Sg Buloh ni showroom dia besar. Seap skali dgn servis centre.
Dan aq bayar duet booking. Memang da tnya da suami aq dlu. Amacam? Dia pon ok je so.. aq booking warna putih. Sebab aq taw konpem laki aq na warna putih because that is his favourite colour. Ada banyak specs utk All New Honda City. Got 4 specs, S , S+ , E and V. Plg mantap mmg V, luar dya x byk beza dgn spec laen. Utk spec S+ , E and V, persamaan dya  using shark fin antenna. Rim Alloy. Utk E and V, door handle dya chrome. S and S+ warna body kereta shj. Then utk rim V lak dya yg mahal ckit la.. xtaw na ckp apa.. bentuk sama tp mcm shining2 haha.. 
Bole tambah Modul…

Bawal Saree Batch 3 by Scarfischia

Image
Batch 3 utk saree scarf dah pun keluar. Lama x update blog
Ok sesape minat boleh la ke 
Instagram http://instagram/scarfischia
atau 
Facebook http://www.facebook.com/scarfischia
Semua design ni mmg limited. So, first pay first serve. Semua price excluding postage fee
Size: 1.1m x 1.1m approximately
 RM28
  RM28
  RM28
  RM28
  RM28
  RM28
  RM28
  RM28
  RM28
  RM25
  RM25
 RM25