Nourain Skincare

Nourain skincare ni aq first pakai last year January 2014. Time tu pk sbb da kawen and kalo bole nak apply skincare yg ada kelulusan KKM and made in Malaysia bukan nyer skincare yg rebranding je.. So tawakal je la pakai Nourain. Time ni mmg skincare ni x berapa naek sgt..

Alhamdulillah sampai skrg aq pakai and kulit aq lembap je. Sebab kulit aq ni jenis kering lately. Nourain ni mmg x menggelupas dan for me Nourain ni TAK MEMUTIHKAN. Tp bole la kot takat na ilangkan sunburn je.. hehe.. Kalo kulit gelap tbe2 nak jadi mat saleh aduh payah tu.. 

Bab harga tu mmg affordable. Aq slalu beli exclusive set, memang tahan 5 months . JIMAT sgt!!!! Tp kadang2 penggunaan day cream terlalu kerap tahan la dlm 4 bulan je. Tp sabun cuci muka dya tu mmg kene beli 2-3 kali. Sebab sabun dia cpt cair. Mungkin sbb kandungan olive oil and other natural ingredients yg buat dya cpt je cair.. Kalo terkena air mmg tggl cenonet ler sabun tu. So better letak tmpt yg jauh ckit dr kene air shower kat bilik air tu.

Sumber: Google Image

Comments

Popular posts from this blog

Persiapan ke Hospital

Persiapan Kelahiran Baby

ENGAGEMENT DAY 2: Bunga Segar dan Hantaran Tunang