c h e r r y b l o s s o m <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9044982100500857029\x26blogName\x3dDear+Diary\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://365daysofliferoutine.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://365daysofliferoutine.blogspot.com/\x26vt\x3d2222625725474469543', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
 photo 9f188f59-db9c-4957-8899-4179a7764632_zps2e9af8c7.jpg
Real love approach you when he is ready to make you as his wife <3

Assalamualaikum WBT

Cik Non, 2nd march, Malaysian,
Munir's devoted wife <3
25th

An Experienced Blogger
Shah Alam
Fulltime Admin Executive
A Mommy To Be to our Little Caliphs

+ follow | instagram | instashop | twitter |

chitchat:





recent update :


Ads




Persiapan Kelahiran Baby
written on Sunday, August 28, 2016 @ 12:57 PM ✈

Hi semua..

Lama sangat2 ni x update blog. Sebabnya dah pindah ke rumah sendiri. So xde lappy dan wifi. Hehe.. Nak guna data hp rasa syg.. 

Setelah sekian lama menanti, dapat juga merasa membuat persiapan utk zuriat sendiri. Biasalah anak pertama mestilah kita usaha nak bagi dia yang terbaik. Terbalik pulak dgn laki aku, dia lg murah lg bagus 😂

So kami scan jantinanya.. Baby BOY!! Seperti apa yang telah aku agak.. Alhamdulillah..


Ini antara persiapan baby boy kami..

Ni order from Bantal_Geboo ig. X igt nama full haha.. Cantek.. Pueh hati la kiranya bila dapat kan.. 

Barut baby ni ada pelbagai size. Mak aku jahitkan utk cucu dia ni. Cucu pertama biasalah tu hehe.. 

Baju baby from Next UK. Cantek sgt baju baby kat website Next. In a week dah boleh dapat dah parcel ni. NEXT UK pos via DHL. Kita bole trace kat mana parcel kita nyinggah sampailah dpt ke tangan kita. Purchase RM150 above can get free postage!!

Hah.. Yg ni aku beli online gak. Kiri, Tommee Tippee Grooming set. Complete siap thermometer. Rezq baby dpt harga murah RM88 je masuk pos. Beli kat Ig.. Sebab aq customer yg x fussy, seller bagi free sudu baby brand NUK. Kanan, manual breast pump. Material from silicone. RM39.90 x silap aku. X termasuk pos.. Brand ROSY . Bole tengok fb PUMP ON THE GO.

Ni barang yg included dalam grooming set tu..

Baby herbal Cream brand TROPIKA. Banyak review cakap bagus. Aku test ckit kat kulit aku. Mmg best cream dia. X panas tapi sejuk2 berangin.. Nyaman..  Sape nak beli ni, boleh beli dengan aku gak 😁

Hah.. Ni baju2 baby, napkin bagai semua nak dicuci. Baju awan2 tu ada q set dapat 3 helai baju. Lain design.. RM79 boleh beli di butik H&M


JOIE Steadi Convertible Car Seat, pon beli online gak. Harga RM800. Boleh digunakan from newborn til 4years. Mcm biasa, husband nak beli car seat yang harga RM200 tu. Tapi aku xnak. Sebab sellau murah ni bole pakai kejap je. Sebab baby kan cpt membesar so x muat lama.. 

Hihi.. Ni plg best sebab dah siap susun kat troli bought from IKEA. My parents sponsor.. Senang arrange barang baby dalam ni.. Plus ada roda. Main tarik2 jah..

Tu je la kot persiapan baby dan lain2 x ambek gamba pon.. Mesti semua first time mom excited kan. Insyallah moga semua dipermudahkan.. Excited pon excited juga tp kene berpada..

0 comment[s] | back to top








Newer Posts Older Posts